علیرغم گزارش شرکتهای انرژی و انتشار آمارهای ایالات متحده مبنی بر کاهش تولید نفت خام و رشد تقاضا، قیمت نفت دومین کاهش هفتگی متوالی خود را ثبت کرد. برنت که معیار دو سوم نفت جهان است، روز جمعه با 2.7 درصد افزایش به 80.33 دلار در هر بشکه بسته شد، در حالی که وست تگزاس اینترمدیت با 2.7 درصد افزایش به 76.78 دلار در هر بشکه رسید. با این حال، برنت حدود 3 درصد در این هفته و 5 درصد در هفته قبل کاهش یافت، در حالی که WTI در این هفته حدود 1 درصد و هفته قبل از آن 6 درصد کاهش یافت.
دارن وودز، مدیر اجرایی اکسون، و مایک ویرث، مدیر اجرایی شورون، هر دو چشم انداز مثبتی برای تقاضای نفت و سفر ارائه کردند. وودز اظهار داشت که تقاضای بنزین معقول است و تقاضای سوخت جت در حال افزایش است، در حالی که ویرث خاطرنشان کرد که تقاضای جت در حال رشد است و سفر تا نزدیک به 90 درصد از سطح قبل از کووید. ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در Oanda، اظهار داشت که پس از شنیدن نظرات اکسون و شورون، سخت است که در کوتاهمدت نسبت به قیمت نفت صعودی نباشیم. مویا افزود، اگر دادههای PMI آخر هفته چین نشان دهد که بهبود در حال افزایش است، قیمتهای نفت برای صعود به بالای سطح 80 دلار در هر بشکه مشکلی ندارند.
وزارت بازرگانی اعلام کرد که رشد اقتصادی ایالات متحده در سه ماهه اول سال 2023 به 1.1 درصد کاهش یافت، زیرا افزایش مخارج مصرفکننده با انحلال موجودیها توسط مشاغل جبران شد. این رقم کمتر از انتظارات اقتصاددانان برای رشد 2 درصدی بود، در حالی که مخارج اصلی مصرف شخصی 4.9 درصد در مقابل پیش بینی اقتصاددانان از رشد 4.7 درصدی افزایش یافت. این هفته پس از اینکه بانک فرست ریپابلیک اعلام کرد که سپردههایش در سه ماهه اول حدود 102 میلیارد دلار کاهش یافته است، نگرانیها از بحران بانکی مجدداً متلاطم شد.
اقتصاددانان بانک تجاری ابوظبی در یادداشتی تحقیقاتی گفتند که سوگیری نزولی در بازار نفت منعکس کننده نگرانی های سمت تقاضا است زیرا شاخص های کلان اقتصاد کلان به کاهش سرعت رشد جهانی اشاره می کند. آنها افزودند که اعلام اوپک پلاس احتمالاً تحت تأثیر افزایش موقعیت های فروش کوتاه به دنبال آشفتگی بخش بانکی در ایالات متحده و منطقه یورو در ماه مارس بوده است. به گفته تولیدکنندگان، در حالی که محدودیتهای تولید از ماه می تا پایان دسامبر برقرار خواهد بود و هدف آن حمایت از ثبات بازار نفت است، برنت از تمام دستاوردهای خود از زمان اعلام این خبر صرفنظر کرده است.
معامله گران انرژی جلسه هفته آینده فدرال رزرو ایالات متحده را برای راهنمایی در مورد نرخ بهره از نزدیک دنبال خواهند کرد. نعیم اسلم، مدیر سرمایهگذاری زای کپیتال مارکتز، اظهار داشت که معاملهگران میدانند که اقتصاد ایالات متحده دوران سختی را تجربه میکند و تقریباً مسلم است که فدرال رزرو قرار است نرخ بهره را ۲۵ واحد دیگر افزایش دهد. اسلم افزود: این بدان معنی است که درآمدها در سه ماهه آینده تحت تأثیر منفی بیشتری قرار خواهد گرفت و اقتصاد ایالات متحده با کاهش بیشتری روبرو خواهد شد. اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده گزارش داد که ذخایر نفت خام تجاری ایالات متحده در هفته گذشته 5.1 میلیون بشکه کاهش یافت، در حالی که ذخایر نفت 2.4 میلیون بشکه کاهش یافت و ذخایر سوخت تقطیر 600000 بشکه کاهش یافت.
معامله گران فارکس همچنین باید بحران بانکی بالقوه و تأثیر آن بر بازار فارکس را زیر نظر داشته باشند. کاهش نقدینگی و افزایش ریسک گریزی می تواند منجر به افزایش نوسانات شود. تنوع پرتفوی ها می تواند به محافظت در برابر خطرات احتمالی در بخش های بانکی و نفت کمک کند. برای تصمیم گیری آگاهانه در بازار فارکس، به روز ماندن با آخرین اخبار و داده ها بسیار مهم است.