در حالی که سرمایه گذاران در انتظار نشانه هایی از سوی فدرال رزرو ایالات متحده پس از افزایش شگفت انگیز نرخ بهره توسط بانک کانادا بودند، قیمت طلا روز پنجشنبه با افزایش قیمت دلار افزایش یافت. در حالی که شمش نزدیک به پایینترین سطح زمان معاملاتی قبل بود، با پیشبینی تصمیم فدرال رزرو برای حفظ نرخها، در تضاد با حرکت بانک مرکزی کانادا برای افزایش نرخها به بالاترین حد در 22 سال اخیر، سودهای ملایمی داشت.
هر اونس طلا با 0.4 درصد افزایش به 1946.47 دلار رسید که از افت 1 درصدی در جلسه قبل بهبود یافت. قیمت طلای آمریکا نیز با اندکی افزایش 0.1 درصدی به 1961.00 دلار رسید. تحلیلگران بر این باورند که به دلیل انتظارات فدرال رزرو برای حفظ نرخ های بهره فعلی، قیمت طلا در محدوده 1930 تا 1985 دلار راکد مانده است. با این حال، هنگامی که بانک مرکزی ایالات متحده تصمیم خود را اعلام کند، قیمت شمش به طور بالقوه می تواند از محدوده بالایی عبور کند.
بانک مرکزی کانادا با افزایش نرخ بهره یک شبه خود به بالاترین رقم در 22 سال گذشته یعنی 4.75 درصد، بازارها را شگفت زده کرد. تحلیلگران و سرمایه گذاران بلافاصله در مورد احتمال افزایش مجدد نرخ در ماه آینده گمانه زنی کردند، زیرا بانک قصد دارد تا گرمای بیش از حد اقتصاد را خنک کند و با تورم سرسختانه مبارزه کند. سیاست های پولی متضاد بین کانادا و ایالات متحده به عدم اطمینان در مورد قیمت طلا کمک می کند.
به گفته جانت یلن، وزیر خزانه داری ایالات متحده، اقتصاد ایالات متحده با حمایت از مخارج مصرف کننده قوی همچنان قوی است. با این حال، نشانه هایی از کند شدن برخی مناطق وجود دارد. یلن نسبت به پیشرفت آتی کاهش تورم در دو سال آینده ابراز اطمینان کرد. گزارش آتی تورم مصرف کننده ایالات متحده در ماه می که قرار است قبل از نشست فدرال رزرو منتشر شود، تصویر روشن تری از سلامت کلی بزرگترین اقتصاد جهان در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد.
با افزایش نرخ بهره، جذابیت طلا که هیچ سودی به همراه ندارد کاهش می یابد. این پدیده توضیح می دهد که چرا برخی از تحلیلگران اهداف قیمتی خود را برای طلا تعدیل کرده اند. به عنوان مثال، سیتی هدف قیمت نقطه صفر طلای سه ماهه خود را از 2100 دلار به 1915 دلار کاهش داد. با این حال، سیتی همچنین تاکید کرد که طلا حتی در یک رژیم بالقوه جنگطلب فدرال رزرو، همچنان یک پرچین دم پرتفوی کلان باقی میماند، که بر انعطافپذیری و پتانسیل آن برای سرمایهگذاران تاکید میکند.
طلا، به عنوان یک دارایی امن محبوب، به دلیل حساسیت آن به تحولات اقتصادی و ژئوپلیتیک جهانی، به دقت توسط معامله گران فارکس رصد می شود. تصمیم پیشبینیشده فدرال رزرو آمریکا در مورد نرخ بهره تأثیر قابلتوجهی بر بازار ارز دارد. معامله گران فارکس اغلب تغییرات قیمت طلا را تجزیه و تحلیل می کنند، زیرا آنها بینشی در مورد احساسات بازار و ریسک اشتها ارائه می دهند. سیاستهای پولی متضاد بانک کانادا و فدرال رزرو لایه دیگری از پیچیدگی را به استراتژیهای معاملات فارکس اضافه میکند، زیرا نرخ مبادله ارز میتواند تحت تأثیر این تصمیمات بانک مرکزی قرار گیرد. نظارت دقیق بر قیمت طلا و تصمیمات بانک های مرکزی برای معامله گران فارکس که به دنبال تصمیم گیری آگاهانه در معاملات و مدیریت موثر ریسک هستند، بسیار مهم است.